nieuws

Janssen de Jong strikt Rabo-topman

bouwbreed

son en breugel – Janssen de Jong Groep heeft H. Smits benoemd tot president-commissaris van het Brabantse bouwconcern. Smits volgt in die functie J. ten Hoonte op, die begin dit jaar overleed. De 54-jarige Smits was voorheen bestuursvoorzitter van Rabobank Nederland. Ook was hij president-directeur bij Amsterdam Schiphol Airport. Hij is momenteel directeur van adviesbureau […]

son en breugel – Janssen de Jong Groep heeft H. Smits benoemd tot president-commissaris van het Brabantse bouwconcern. Smits volgt in die functie J. ten Hoonte op, die begin dit jaar overleed.

De 54-jarige Smits was voorheen bestuursvoorzitter van Rabobank Nederland. Ook was hij president-directeur bij Amsterdam Schiphol Airport. Hij is momenteel directeur van adviesbureau Arthur D. Little Nederland.

De nieuwe raad van commissarissen van Janssen de Jong Groep bestaat nu uit de heren C. Sas, A. Tulp en H. Smits.

Reageer op dit artikel