nieuws

Inspectie ontevreden over Moordrecht

bouwbreed Premium

den haag/moordrecht – De gemeente Moordrecht moet het verlenen van de milieuvergunningen en de handhaving hierop verbeteren. Dit stelt de VROM-Inspectie. Voorts zijn er ontwikkelingen in het buitengebied die in strijd zijn met het bestemmingsplan. Deze ontwikkelingen ondergraven de Intergemeentelijke Structuurvisie Zuidplaspolder. Deze structuurvisie wil een gebied reserveren waarin onder meer ruimte is voor water […]

den haag/moordrecht – De gemeente Moordrecht moet het verlenen van de milieuvergunningen en de handhaving hierop verbeteren. Dit stelt de VROM-Inspectie.

Voorts zijn er ontwikkelingen in het buitengebied die in strijd zijn met het bestemmingsplan. Deze ontwikkelingen ondergraven de Intergemeentelijke Structuurvisie Zuidplaspolder. Deze structuurvisie wil een gebied reserveren waarin onder meer ruimte is voor water en landelijk wonen. Treedt de gemeente niet op, dan wordt de realisatie van de structuurvisie duurder, aldus de inspectie.

Moordrecht voert verder de meeste wettelijke VROM-taken voldoende uit.

Reageer op dit artikel