nieuws

Imtech krijgt order van 31 miljoen euro

bouwbreed Premium

gouda – Imtech heeft opdracht gekregen om voor de complete technologie te zorgen in een nieuwe energiecentrale in het Oostenrijkse Heiligenkreuz. De waarde van de order bedraagt 31 miljoen euro.In de energiecentrale zal 60 procent industrieel houtafval en 40 procent natuurlijk houtafval worden verbrand. Dat moet uiteindelijk een groot deel van de regio Burgenland van […]

gouda – Imtech heeft opdracht gekregen om voor de complete technologie te zorgen in een nieuwe energiecentrale in het Oostenrijkse Heiligenkreuz. De waarde van de order bedraagt 31 miljoen euro.In de energiecentrale zal 60 procent industrieel houtafval en 40 procent natuurlijk houtafval worden verbrand. Dat moet uiteindelijk een groot deel van de regio Burgenland van ecostroom voorzien.

Reageer op dit artikel