nieuws

EnergieVak 2004 op 12 en 13 oktober

bouwbreed

zwolle – In de Zwolse IJsselhallen vindt op 12 en 13 oktober de nieuwe vakbeurs EnergieVak 2004 plaats. Dat gebeurt gelijktijdig met de Ondernemers Vakbeurs regio Zwolle. Sprekers van Essent, Senter-Novem en de Energiewacht behandelen tijdens de beursdagen op een seminar onder meer de gevolgen van de vrije energiemarkt. De Ondernemersvakbeurs in Zwolle is speciaal […]

zwolle – In de Zwolse IJsselhallen vindt op 12 en 13 oktober de nieuwe vakbeurs EnergieVak 2004 plaats. Dat gebeurt gelijktijdig met de Ondernemers Vakbeurs regio Zwolle. Sprekers van Essent, Senter-Novem en de Energiewacht behandelen tijdens de beursdagen op een seminar onder meer de gevolgen van de vrije energiemarkt. De Ondernemersvakbeurs in Zwolle is speciaal bedoeld voor bedrijven die tot vijf jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Reageer op dit artikel