nieuws

Efficiënt aanbesteden scheelt een miljard

bouwbreed

den haag – Met doelmatiger aanbesteden verwacht Verkeer en Waterstaat de komende vijf jaar 954 miljoen euro te besparen. Hieronder rekent het ministerie ook de lagere inschrijvingen voor aanbestedingen die aannemers sinds de uitkomst van de bouwfraude indienen. In de Voorjaarsnota hield het kabinet nog rekening met een besparing van 900 miljoen euro. De besparing […]

den haag – Met doelmatiger aanbesteden verwacht Verkeer en Waterstaat de komende vijf jaar 954 miljoen euro te besparen. Hieronder rekent het ministerie ook de lagere inschrijvingen voor aanbestedingen die aannemers sinds de uitkomst van de bouwfraude indienen. In de Voorjaarsnota hield het kabinet nog rekening met een besparing van 900 miljoen euro. De besparing is door het ministerie verwerkt in de begroting voor volgend jaar en in het Meerjarenprogramma Infrastructuur en Transport (MIT).

Reageer op dit artikel