nieuws

Duurzame coating van Maasbrug laat al los

bouwbreed

maastricht – De trappen van de kersverse Hoge Brug in Maastricht tussen Céramique en de binnenstad moeten nu al opnieuw worden geverfd. De duurzame coating op de trappen van de Hoge Brug in Maastricht laat los, doordat de verf onder te koude omstandigheden is aangebracht. Daardoor is de hechting van de verflaag niet goed. Het […]

maastricht – De trappen van de kersverse Hoge Brug in Maastricht tussen Céramique en de binnenstad moeten nu al opnieuw worden geverfd. De duurzame coating op de trappen van de Hoge Brug in Maastricht laat los, doordat de verf onder te koude omstandigheden is aangebracht. Daardoor is de hechting van de verflaag niet goed. Het aanbrengen van de nieuwe coating valt onder de garantie die aannemer Van Splunder biedt voor de oplevering van de brug.

De fietsers- en voetgangersbrug over de Maas is in december 2003 geopend.

Reageer op dit artikel