nieuws

Doorstart van XX Architecten

bouwbreed

delft – Daan ter Avest en Jouke Post van XX Architecten in Delft gaan uit elkaar. Het bedrijf is op verzoek van de directie failliet verklaard, waarna Post de merknaam XX Architecten opnieuw inhoud zal geven. Ter Avest sluit zich aan bij Tuns Horsting Architecten. XX Architecten werd opgericht in 1998. Ambitie was om met […]

delft – Daan ter Avest en Jouke Post van XX Architecten in Delft gaan uit elkaar. Het bedrijf is op verzoek van de directie failliet verklaard, waarna Post de merknaam XX Architecten opnieuw inhoud zal geven. Ter Avest sluit zich aan bij Tuns Horsting Architecten.

XX Architecten werd opgericht in 1998. Ambitie was om met stevige afdelingen onderzoek en ontwikkeling breed projecten aan te pakken, van concept tot en met de start van de bouw. Door fusiekosten en ongunstig economisch tij bleek het initiatief een brug te ver.

Reageer op dit artikel