nieuws

Den Bosch Europese vestingstad 2005

bouwbreed

den bosch – De Europese organisatie van vestingsteden, the WalledTown Friendship Circle, heeft Den Bosch gisteren uitgeroepen tot Europese vestingstad 2005. Dat is gebeurd tijdens het jaarcongres in het Engelse Chichester. Bij die organisatie zijn ruim 140 steden aangesloten. Den Bosch wil volgend jaar zoveel mogelijk activiteiten betrekken bij het thema vestingstad, aldus een woordvoerder […]

den bosch – De Europese organisatie van vestingsteden, the WalledTown Friendship Circle, heeft Den Bosch gisteren uitgeroepen tot Europese vestingstad 2005. Dat is gebeurd tijdens het jaarcongres in het Engelse Chichester.

Bij die organisatie zijn ruim 140 steden aangesloten. Den Bosch wil volgend jaar zoveel mogelijk activiteiten betrekken bij het thema vestingstad, aldus een woordvoerder van de gemeente. De Brabantse hoofdstad heeft de uitverkiezing onder meer te danken aan de manier waarop de gemeente de restauratie van de vestingwerken ter hand heeft genomen.

Reageer op dit artikel