nieuws

Com.Wonen renoveert in Rotterdam-Noord

bouwbreed Premium

rotterdam – Woningcorporatie Com.Wonen heeft plannen voor grootschalige sloop en nieuwbouw in Rotterdam-Noord. In de Rottebocht, worden 200 woningen en 25 bedrijfsruimten gesloopt. Daarvoor in de plaats komen 115 nieuwbouwwoningen. Om meer lucht en ruimte te creëren, vervalt een van de straten die elders weer terugkomt. In het complex van de gemeentelijke reinigingsdienst Roteb komen […]

rotterdam – Woningcorporatie Com.Wonen heeft plannen voor grootschalige sloop en nieuwbouw in Rotterdam-Noord. In de Rottebocht, worden 200 woningen en 25 bedrijfsruimten gesloopt. Daarvoor in de plaats komen 115 nieuwbouwwoningen. Om meer lucht en ruimte te creëren, vervalt een van de straten die elders weer terugkomt.

In het complex van de gemeentelijke reinigingsdienst Roteb komen een parkeergarage, appartementen en maisonnettes. Bestaande bergingen aan de Zaagmolenkade worden omgevormd tot kleinschalige bedrijfsruimten. Woningen aan de Zwaanshals worden op de begane grond worden veranderd in bedrijfsruimten voor detailhandel en dienstverlening. Volgens de planning begint de sloop aan de Rottebocht volgend jaar, waarna een jaar later de bouw begint. De kosten van de totale operatie, die ten minste tot 2010 duurt, worden geraamd op 41 miljoen euro.

Reageer op dit artikel