nieuws

BricsCad V5 tegen gereduceerd tarief

bouwbreed Premium

gent – BricsCad laat geïnteresseerden tegen gereduceerd tarief kennismaken met BricsCad V5. De prijs voor een licentie inclusief aanvullingen en een jaar ondersteuning begint bij 275 euro. De aanbieding geldt tot het einde van de maand. BricsCad V5 volgt BricsCad IntelliCad V4 op. De leverancier noemt het een gunstig geprijsd en volwaardig alternatief voor AutoCAD. […]

gent – BricsCad laat geïnteresseerden tegen gereduceerd tarief kennismaken met BricsCad V5. De prijs voor een licentie inclusief aanvullingen en een jaar ondersteuning begint bij 275 euro. De aanbieding geldt tot het einde van de maand. BricsCad V5 volgt BricsCad IntelliCad V4 op. De leverancier noemt het een gunstig geprijsd en volwaardig alternatief voor AutoCAD. De programmatuur is naast AutoCad te gebruiken. De aanbieding is een zogeheten all-in pakket waarvan de variant Pro normaal 450 euro kost en de versie Classic 350 euro. In het aanbiedingspakket zit een licentie voor Pro of Classic en een opwaarding naar BricsCad V6 die volgend jaar vrijkomt. De Nederlandstalige technische ondersteuning loopt via e-mail. In Nederland werkt het bedrijf daarvoor samen met 2Result. Aan ondernemingen met meer CAD-werkplekken biedt BricsCad zogeheten site- en corporate licenties. Alle betrokken medewerkers kunnen daarmee onbeperkt BricsCad V5 gebruiken.

Reageer op dit artikel