nieuws

BAM bouwt mee aan light rail Californië

bouwbreed

bunnik – BAM Groep bouwt mee aan de aanleg van een light railverbinding in Californië. De totale aanneemsom van het project bedraagt 155 miljoen euro, waarvan 100 miljoen euro voor de Amerikaanse BAM-dochter Flatiron Construction. Het snelle spoortraject gaat de steden Oceanside, Vista, San Marcos en Escondido met elkaar verbinden over een afstand van 35 […]

bunnik – BAM Groep bouwt mee aan de aanleg van een light railverbinding in Californië. De totale aanneemsom van het project bedraagt 155 miljoen euro, waarvan 100 miljoen euro voor de Amerikaanse BAM-dochter Flatiron Construction. Het snelle spoortraject gaat de steden Oceanside, Vista, San Marcos en Escondido met elkaar verbinden over een afstand van 35 kilometer. Flatiron en de overige bouwers nemen de aanleg van het spoor, inclusief ballastbed, signalering, haltes, perrons, communicatie- en controlesystemen en de noodzakelijke bruggen voor hun rekening.

Reageer op dit artikel