nieuws

Amsterdam vijfde vestigingsplaats

bouwbreed

amsterdam – Barcelona en Madrid zitten Amsterdam als nummer vijf op de hielen in de ranglijst van Europa�s beste vestigingsplaatsen. Traditiegetrouw voeren Londen, Parijs en Frankfurt het klassement aan in de stedenmonitor van vastgoedadviseur Cushman. Brussel reikt tot de vierde plaats. De lijst is samengesteld op basis van interviews met topmanagers in vijfhonderd Europese bedrijven. […]

amsterdam – Barcelona en Madrid zitten Amsterdam als nummer vijf op de hielen in de ranglijst van Europa�s beste vestigingsplaatsen. Traditiegetrouw voeren Londen, Parijs en Frankfurt het klassement aan in de stedenmonitor van vastgoedadviseur Cushman. Brussel reikt tot de vierde plaats.

De lijst is samengesteld op basis van interviews met topmanagers in vijfhonderd Europese bedrijven. Bij de belangrijkste factor bereikbaarheid van hun markt en klanten, scoort Amsterdam een magere zevende plaats. Transportverbindingen en talenkennis zijn echter dik in orde. Wat betreft de promotie van de stad krijgt de hoofdstad weinig waardering. Van de 9 procent die vorig jaar nog vol lof was, is nog maar 6 procent over.

Reageer op dit artikel