nieuws

Acht miljoen euro voor rivierproject

bouwbreed

NIJMEGEN – Elf overheden, onderzoeksinstellingen en bedrijven in Nederland, Frankrijk en Duitsland werken tot 2009 samen in een Europees waterproject langs de rivieren. De EU heeft 8 miljoen euro subsidie in het Freude am Fluss genoemde project gestoken. Het watercentrum van de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft de leiding over het werk. Er zijn al […]

NIJMEGEN – Elf overheden, onderzoeksinstellingen en bedrijven in Nederland, Frankrijk en Duitsland werken tot 2009 samen in een Europees waterproject langs de rivieren. De EU heeft 8 miljoen euro subsidie in het Freude am Fluss genoemde project gestoken.

Het watercentrum van de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft de leiding over het werk. Er zijn al vier promotieonderzoeken begonnen.

Reageer op dit artikel