nieuws

Velperbroekcircuit Arnhem afgesloten

bouwbreed

ARNHEM – Het Velperbroekcircuit bij Arnhem, een verkeersknooppunt van snelwegen en doorgaande provinciale wegen, is het komende weekeinde afgesloten voor verkeer in verband met asfalteringswerkzaamhden. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers het circuit te mijden, aangezien er zeker verkeershinder zal ontstaan. Rijkswaterstaat geeft omleidingsroutes aan met genummerde borden. Verkeer op de snelweg A12 (Den Haag-Oberhausen) kan via Velp, […]

ARNHEM – Het Velperbroekcircuit bij Arnhem, een verkeersknooppunt van snelwegen en doorgaande provinciale wegen, is het komende weekeinde afgesloten voor verkeer in verband met asfalteringswerkzaamhden. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers het circuit te mijden, aangezien er zeker verkeershinder zal ontstaan. Rijkswaterstaat geeft omleidingsroutes aan met genummerde borden. Verkeer op de snelweg A12 (Den Haag-Oberhausen) kan via Velp, Duiven en Westervoort omrijden. Verkeer voor de snelweg A348 (Velp-Dieren) wordt omgeleid via het industrieterrein IJsseloord in Arnhem en Duiven. Verkeer vanuit Dieren moet via Velp en Westervoort rijden. Ook verkeer op de provinciale snelweg Pleijroute (Arnhem-Nijmegen) en doorgaand verkeer vanuit Velp moet een andere route gebruiken. De werkzaamheden duren van zaterdagavond 20.00 uur tot zondag 18.00 uur.

Reageer op dit artikel