nieuws

Opnieuw dode bij werk Amercentrale

bouwbreed

GEERTRUIDENBERG – Bij de bouw van een houtvergassingsinstallatie in een gebouw van de Amercentrale in Geertruidenberg is gisteren een 31-jarige man uit Etten-Leur om het leven gekomen. Service- en revisiebedrijf Cetus is samen met enkele onderaannemers al een paar maanden bezig met de bouw. Het ongeluk gebeurde bij het verstevigen van een verdiepingsvloer. De man, […]

GEERTRUIDENBERG – Bij de bouw van een houtvergassingsinstallatie in een gebouw van de Amercentrale in Geertruidenberg is gisteren een 31-jarige man uit Etten-Leur om het leven gekomen. Service- en revisiebedrijf Cetus is samen met enkele onderaannemers al een paar maanden bezig met de bouw.

Het ongeluk gebeurde bij het verstevigen van een verdiepingsvloer. De man, een medewerker van takelbedrijf Teuben uit Oosterhout, was vanaf de begane grond bezig met takelwerkzaamheden. Daarbij zijn enkele stalen platen gevallen, die de man over zich heen kreeg.

De Arbeidsinspectie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Bijna een jaar geleden vond er ook al een arbeidsongeval plaats bij de Amercentrale. Tijdens onderhoud aan een stoomketel stortte een steiger in. Dat ongeluk kostte aan vijf mensen het leven.

Reageer op dit artikel