nieuws

Nieuwe transformator halogeenlamp Philips

bouwbreed

eindhoven – Philips brengt dit najaar de nieuwe elektronische transformator ET-S voor halogeenlampen op de markt. De transformator geeft een constante spanning van 12 volt ongeacht de aangeboden voedingsspanning. Drie interne circuits beveiligen tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. De ET-S is eenvoudig aan te sluiten en te installeren. Dankzij de compacte vorm is de transformator […]

eindhoven – Philips brengt dit najaar de nieuwe elektronische transformator ET-S voor halogeenlampen op de markt. De transformator geeft een constante spanning van 12 volt ongeacht de aangeboden voedingsspanning.

Drie interne circuits beveiligen tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting.

De ET-S is eenvoudig aan te sluiten en te installeren. Dankzij de compacte vorm is de transformator bovendien geschikt voor gebruik in kleine ruimten en moeilijk toegankelijke plaatsen. Het apparaat is te gebruiken in combinatie met gewone gloeilampdimmers en met professionele fase- en afsnijddimmers.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels