nieuws

NEN brengt nieuwe bundeling uit van veiligheidsbepalingen elektrische installaties

bouwbreed

delft – Het centrum voor normalisatie NEN heeft daarom een nieuwe praktijkgids Woningbouw NEN 1010 gepubliceerd. In de gids zijn alle relevante veiligheidsbepalingen geselecteerd voor gebruik van NEN 1010 voor elektrische installaties in de woningbouw. Daarbij is gekeken naar zelfstandige woningen en woningen in woonverzamelgebouwen. De praktijkgids is bedoeld voor de dagelijkse praktijk van ontwerpen, […]

delft – Het centrum voor normalisatie NEN heeft daarom een nieuwe praktijkgids Woningbouw NEN 1010 gepubliceerd.

In de gids zijn alle relevante veiligheidsbepalingen geselecteerd voor gebruik van NEN 1010 voor elektrische installaties in de woningbouw. Daarbij is gekeken naar zelfstandige woningen en woningen in woonverzamelgebouwen. De praktijkgids is bedoeld voor de dagelijkse praktijk van ontwerpen, installeren, repareren, uitbreiden en renoveren, beheren en gebruiken van elektrische installaties in woningen. De norm is toegankelijk gemaakt door naast de officiële normteksten in de toelichtingen eenvoudiger formuleringen op te nemen.

De auteur van de gids is P.H.W.J.M. Coppes. �Woningbouw NEN 1010� is te onder meer te bestellen bij NEN-klantenservice: (015) 2690391.

Reageer op dit artikel