nieuws

N-serie heftruck Mitsubishi maakt serie compleet

bouwbreed Premium

raamsdonksveer – Intrans introduceert de N-serie vorkheffers van Mitsubishi. De leverancier uit Raamsdonksveer zegt daarmee een complete serie heftrucks te leveren met diesel- en LPG-motoren en een gewicht tussen de 1,5 en 3,5 ton. Mitsubishi baseerde het ontwerp op de K-serie die aan de N-serie vooraf ging. De vorktruck komt alleen in beweging wanneer de […]

raamsdonksveer – Intrans introduceert de N-serie vorkheffers van Mitsubishi. De leverancier uit Raamsdonksveer zegt daarmee een complete serie heftrucks te leveren met diesel- en LPG-motoren en een gewicht tussen de 1,5 en 3,5 ton.

Mitsubishi baseerde het ontwerp op de K-serie die aan de N-serie vooraf ging. De vorktruck komt alleen in beweging wanneer de bestuurder op de stoel zit. Het bestuurdersdeel is net als dat van een auto. Dat maakt de besturing herkenbaarder en comfortabeler. De stoel is net als de stuurkolom volledig verstelbaar. Het lage zwaartepunt verbetert de stabiliteit.

Reageer op dit artikel