nieuws

Met volkantafwerking blijft deur bacterievrij

bouwbreed

someren – Berkopal Topkant, zo noemt Berkvens de nieuwe deur met een aangegoten volkantafwerking uit gekleurde polyurethaan. De stoot- en slagvastheid van de massieve randafwerking bedraagt zo�n 70 graden shore D. De fabrikant uit Someren adviseert de Berkopal Topkant voor onder meer ziekenhuizen, scholen en hotels. De randafwerking is door en door gekleurd in nagenoeg […]

someren – Berkopal Topkant, zo noemt Berkvens de nieuwe deur met een aangegoten volkantafwerking uit gekleurde polyurethaan. De stoot- en slagvastheid van de massieve randafwerking bedraagt zo�n 70 graden shore D. De fabrikant uit Someren adviseert de Berkopal Topkant voor onder meer ziekenhuizen, scholen en hotels.

De randafwerking is door en door gekleurd in nagenoeg elke ral- of NCS-kleur en blijft kleurecht. De afwerking vormt een naadloos geheel met de deur. Wanneer die rondom wordt aangebracht krijgen bacteriën geen vat op de deur zodat die ook in ruimten met hoge hygiënische eisen kan worden gebruikt. De rand weerstaat stoffen als ammonia, zoutzuur en terpentine.

Bij verhitting zwelt de afwerking iets op en verbetert op die wijze volgens de fabrikant de totale brandwerendheid van de deur. Uit het materiaal ontwijkt bij brand weinig rook. Het gloeit niet na zoals het ook niet smelt.

Reageer op dit artikel