nieuws

Kunststof plaatje lost problemen scharnier op

bouwbreed

heeze – Het Econtwist scharnierplaatje is een ontwikkeling van samenwerkingsverband EGS. Het is gemaakt van transparant of zilverkleurig polypropyleen en geschikt voor AXA, BSW, BUVA en Charmag. Het komt in een dikte van 1 of 2 millimeter en past onder vrijwel alle gangbare scharnieren van 89 bij 89. Voor smallere scharnieren kan 6 millimeter van […]

heeze – Het Econtwist scharnierplaatje is een ontwikkeling van samenwerkingsverband EGS. Het is gemaakt van transparant of zilverkleurig polypropyleen en geschikt voor AXA, BSW, BUVA en Charmag. Het komt in een dikte van 1 of 2 millimeter en past onder vrijwel alle gangbare scharnieren van 89 bij 89. Voor smallere scharnieren kan 6 millimeter van worden afgebroken. Het standaard plaatje van 1 millimeter kan worden vervangen door een 2 millimeter dik plaatje. De sleufgaten zijn zo gevormd dat ze, zonder het scharnier los te halen, kunnen worden vervangen of verwijderd.

Reageer op dit artikel