nieuws

Groei Duits Würth in dubbele cijfers

bouwbreed

künzelsau – Würth heeft de stijgende lijn weer te pakken. Werelds grootste handelsmaatschappij in bevestigingstechnieken voerde in de eerste helft van het jaar zijn omzet met 12,6 procent op tot 3,1 miljard euro. “De investeringen afgelopen twee jaar aan de verkoopkant betalen zich nu uit”, jubelt directiewoordvoerder W. Jaeger. De afzet van het concern uit […]

künzelsau – Würth heeft de stijgende lijn weer te pakken. Werelds grootste handelsmaatschappij in bevestigingstechnieken voerde in de eerste helft van het jaar zijn omzet met 12,6 procent op tot 3,1 miljard euro. “De investeringen afgelopen twee jaar aan de verkoopkant betalen zich nu uit”, jubelt directiewoordvoerder W. Jaeger.

De afzet van het concern uit Künzelsau maakt een versnelling door. Na de groei van 7,3 procent in het eerste kwartaal van het jaar zwelde de omzet in het tweede kwartaal met 18 procent aan. Ondanks de lastige markt slaagde Würth de eerste helft van het jaar in eigen land 11,8 procent meer producten af te zetten. In het buitenland steeg de omzet met 13,1 procent tot 1,9 miljard euro.

Reageer op dit artikel