nieuws

Compacte reiniger in kleinere werkplaats

bouwbreed

hardinxveld-giessendam – Nilfisk Alto heeft met de serie Neptune 3 zes nieuwe typen mobiele warmwaterhogedrukreinigers die zich kenmerken door een compacte uitvoering. De reinigers zijn bestemd voor minder frequent professioneel gebruik op en in kleinere werkplaatsen. De reiniger is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. De prestaties doen niet onder voor die van de […]

hardinxveld-giessendam – Nilfisk Alto heeft met de serie Neptune 3 zes nieuwe typen mobiele warmwaterhogedrukreinigers die zich kenmerken door een compacte uitvoering. De reinigers zijn bestemd voor minder frequent professioneel gebruik op en in kleinere werkplaatsen. De reiniger is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

De prestaties doen niet onder voor die van de andere machines uit de Neptune-familie. De Neptune 3 is namelijk ook voorzien van een NP3 pomp met volkeramische plunjers en een motor met 1450 toeren per minuut. Er zijn zes typen in de nieuwe serie, die onder andere variëren in werkdruk en watercapaciteit. Alle toebehoren zijn eenvoudig zonder gereedschap te verwisselen.

Reageer op dit artikel