nieuws

Bouw pand Prominent bij Drachten hervat

bouwbreed Premium

drachten – De bouw van het half afgebouwde kantoorpand Prominent langs de A7 bij Drachten kan weer beginnen. Accountants- en adviesbureau AVM wordt de nieuwe huurder, zodra het pand is opgeleverd. Bouwbedrijf Oost uit Leeuwarden begint zeer binnenkort met het afmaken van het pand. AVM verwacht dat de oplevering in april of mei plaatsvindt. In […]

drachten – De bouw van het half afgebouwde kantoorpand Prominent langs de A7 bij Drachten kan weer beginnen. Accountants- en adviesbureau AVM wordt de nieuwe huurder, zodra het pand is opgeleverd. Bouwbedrijf Oost uit Leeuwarden begint zeer binnenkort met het afmaken van het pand. AVM verwacht dat de oplevering in april of mei plaatsvindt.

In het voorjaar van 2002 begon aannemer Bouwbedrijf Westerbaan uit Leeuwarden al met de bouw van het vier verdiepingen tellende kantoorpand. Het bouwbedrijf ging echter na een paar maanden failliet en de bouw kwam stil te liggen.

AVM gaat het pand met een vloeroppervlakte van 1350 vierkante meter van Pensioenfonds Stork huren, omdat de organisatie uit haar huidige kantoor is gegroeid. Stork uit Amersfoort had eind 2001 de bouwkavel al overgenomen van Westerbaan.

Reageer op dit artikel