nieuws

Bosch verbetert bewakingsrecorder

bouwbreed

eindhoven – Bosch Security Systems verbeterde de digitale videorecorders van de reeks Divar. Door de verfijningen kan de bewakingsrecorder onder meer achteraf automatisch verdachte bewegingen zoeken. De gebruiker tikt de momenten in waarop iets gebeurd moet zijn en de positie in het beeld waar dat mogelijk heeft plaatsgevonden. Als optie komt de recorder met een […]

eindhoven – Bosch Security Systems verbeterde de digitale videorecorders van de reeks Divar. Door de verfijningen kan de bewakingsrecorder onder meer achteraf automatisch verdachte bewegingen zoeken.

De gebruiker tikt de momenten in waarop iets gebeurd moet zijn en de positie in het beeld waar dat mogelijk heeft plaatsgevonden. Als optie komt de recorder met een DVD-brander die zonder tussenkomst van een pc belangrijke opnamen vastlegt. Met de verbeterde versie van het besturingsprogramma Divar Control Center kunnen tot zes gebruikers de opnamen van het systeem overal ter wereld op een computerscherm volgen.

De Divar draait op elk TCP/IP-netwerk, LAN, WAN of het internet. De verbeterde recorders schakelen automatisch om van wintertijd op zomertijd en omgekeerd.

Reageer op dit artikel