nieuws

BAM-dochter krijgt werken in Californië

bouwbreed

san diego – Flatiron Construction, een Amerikaanse werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep heeft in combinatie opdracht verworven voor verbetering van de snelweg Route 15 bij San Diego, Californië.

De aanneemsom van het werk bedraagt 56 miljoen euro, waarvan 40 miljoen voor Flatiron. De uitvoering duurt drie jaar.

Het project omvat wegverbreding en de aanleg van spitsstroken over een traject van 3,5 kilometer. De bouwcombinatie vervangt daarnaast enkele bruggen en brengt een nieuw drainagesysteem aan.

Flatiron is inmiddels ook begonnen met de afdekking van een vuilstortplaats in San Marcos. Voor dit project brengt Flatiron minimaal 1 meter schone grond aan over een stortplaats van 40 hectare. Het gemeentebestuur van San Marcos wil het terrein inpassen in een nieuw te ontwikkelen film- en televisiestudiocomplex. De aanneemsom bedraagt 11 miljoen euro.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels