nieuws

Anker Würth draagt direct zware last

bouwbreed Premium

den bosch – Het galvanisch verzinkte stalen Fix-anker W-FAZ/S van Würth kan direct een hoge belasting aan. De ankerconus met een gepatenteerde kunststof bekleding laat een zekere naspreiding toe. De leverancier uit Den Bosch garandeert absolute montagezekerheid door het aanbrengen van het voorgeschreven aandraaimoment bij het verankeren. Het Fix-anker komt in de groottes M8, M10, […]

den bosch – Het galvanisch verzinkte stalen Fix-anker W-FAZ/S van Würth kan direct een hoge belasting aan. De ankerconus met een gepatenteerde kunststof bekleding laat een zekere naspreiding toe. De leverancier uit Den Bosch garandeert absolute montagezekerheid door het aanbrengen van het voorgeschreven aandraaimoment bij het verankeren. Het Fix-anker komt in de groottes M8, M10, M12 en M16 en mag in droge binnenruimten worden gebruikt. Het is toegelaten voor (on)gewapend en (on)gescheurd beton van minimaal C20/25 en maximaal C50/55.

Reageer op dit artikel