nieuws

Ahrend en Gispen verder in één concern

bouwbreed

amsterdam – Kantoorinrichter Ahrend staat op het punt Gispen over te nemen. Na de samensmelting ontstaat een concern van 1300 medewerkers en 425 miljoen euro omzet. “In de snel veranderende markt moet je als kantoorinrichter steeds internationaler opereren”, stelt directeur P. Veer van Gispen. “Al snel zagen we in dat expansie veel kapitaalkracht vergt. De […]

amsterdam – Kantoorinrichter Ahrend staat op het punt Gispen over te nemen. Na de samensmelting ontstaat een concern van 1300 medewerkers en 425 miljoen euro omzet.

“In de snel veranderende markt moet je als kantoorinrichter steeds internationaler opereren”, stelt directeur P. Veer van Gispen. “Al snel zagen we in dat expansie veel kapitaalkracht vergt. De mogelijkheden die Ahrend op dit vlak biedt zijn essentieel. Omdat onze bedrijven een gelijke visie en ambitie hebben, kunnen we beide organisaties een goede toekomst geven”.

Ahrend en Gispen zijn afgelopen eeuw uitgegroeid tot merken van naam. In het Nederlandstalig gebied geeft Ahrend de toon aan. In Wallonië heeft Gispendochter Burodep een sterke positie.

Met een omzet 50 miljoen euro vertoeft Gispen in de top drie van kantoorinrichters in de Benelux. Het Amsterdamse concern Ahrend behaalde vorig jaar 375 miljoen euro uit de markt.

Reageer op dit artikel