nieuws

Ultrageluid wijst op lek persluchtsysteem

bouwbreed Premium

glasgow – De ultrasonische persluchtdetector EP641 verdient zich binnen de kortste keren terug, belooft Logis-Tech Associates. De handdetector van de fabrikant uit Glasgow zoekt met behulp van ultrageluid naar lekken in persluchtinstallaties. Logis-Tech Associates ontwikkelde een nieuwe digitale detectietechniek. Met deze techniek wordt geluid opgevangen met een frequentie van 20 tot 100 kilohertz dat wordt […]

glasgow – De ultrasonische persluchtdetector EP641 verdient zich binnen de kortste keren terug, belooft Logis-Tech Associates. De handdetector van de fabrikant uit Glasgow zoekt met behulp van ultrageluid naar lekken in persluchtinstallaties.

Logis-Tech Associates ontwikkelde een nieuwe digitale detectietechniek. Met deze techniek wordt geluid opgevangen met een frequentie van 20 tot 100 kilohertz dat wordt opgewekt door weglekkende lucht. De meter waarschuwt met licht en geluidsignalen.De mate waarin de lamp knippert en de luidspreker tikt geeft aan hoe dicht de detector het lek nadert en hoe groot het lek is. De Schotse fabrikant levert de EP641 met drie verschillende meetbuizen.

Reageer op dit artikel