nieuws

Uitwisselen gegevens NMa en fiscus lastig

bouwbreed Premium

den haag – Het uitwisselen van gegevens over bouwers tussen Belastingdienst en Nederlandse Mededingingsautoriteit is ingewikkelder dan gedacht. Minister Brinkhorst (economische zaken) heeft de Tweede Kamer meer tijd gevraagd om hiervan een analyse te geven. Brinkhorst beloofde in een debat met de Tweede Kamer over de bouwfraude uiterlijk afgelopen vrijdag een analyse te geven van […]

den haag – Het uitwisselen van gegevens over bouwers tussen Belastingdienst en Nederlandse Mededingingsautoriteit is ingewikkelder dan gedacht. Minister Brinkhorst (economische zaken) heeft de Tweede Kamer meer tijd gevraagd om hiervan een analyse te geven.

Brinkhorst beloofde in een debat met de Tweede Kamer over de bouwfraude uiterlijk afgelopen vrijdag een analyse te geven van de wet- en regelgeving. Aanleiding van het debat was de weigering van bouwers om gegevens te verstrekken aan de Belastingdienst.

De bewindsman heeft nu een uitstelbriefje gestuurd, omdat hij “gezien de complexiteit van het onderwerp” onmogelijk een uitgewerkt voorstel kan doen. Hij komt voor 30 augustus met de gegevens.

Reageer op dit artikel