nieuws

Twee gewonden bij afstellen balkons

bouwbreed

heerhugowaard – Twee bouwvakkers zijn gistermiddag rond één uur in de wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard gewond geraakt bij werkzaamheden. Bij het afstellen van een balkon brak aan een kant een console af waarbij de mannen onder de balkonplaat bekneld raakten. De gewonde bouwvakkers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis in Hoorn en Alkmaar. […]

heerhugowaard – Twee bouwvakkers zijn gistermiddag rond één uur in de wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard gewond geraakt bij werkzaamheden.

Bij het afstellen van een balkon brak aan een kant een console af waarbij de mannen onder de balkonplaat bekneld raakten. De gewonde bouwvakkers zijn afgevoerd naar het ziekenhuis in Hoorn en Alkmaar. De aard van hun verwondingen was gistermiddag nog niet duidelijk. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Reageer op dit artikel