nieuws

Trudo verkoopt met korting woningen

bouwbreed

helmond – Trudo verkoopt de woningen die in de nieuwe wijk Zonnekwartier worden gebouwd met korting. Op die manier wil de sociale huisvester de aanschaf van de huizen aantrekkelijker maken. Het geld dat Trudo bij verkoop op de woning toelegt, wordt terugverdiend als de eigenaar zijn huis verkoopt. Dan moet hij de helft van de […]

helmond – Trudo verkoopt de woningen die in de nieuwe wijk Zonnekwartier worden gebouwd met korting. Op die manier wil de sociale huisvester de aanschaf van de huizen aantrekkelijker maken. Het geld dat Trudo bij verkoop op de woning toelegt, wordt terugverdiend als de eigenaar zijn huis verkoopt. Dan moet hij de helft van de waardestijging van de woning aan Trudo afstaan.

De Combinatie Helmond Binnenstad, die verantwoordelijk is voor de nieuwbouwplannen in het Zonnekwartier, bestaat uit het lokale Adriaans Aannemersbedrijf en het uit Eindhoven afkomstige Hurks Bouw & Vastgoed. In de wijk die nu nog bekend staat als Sassenbuurt worden 300 woningen gebouwd. De helft hiervan is voor de verhuur bestemd.

Reageer op dit artikel