nieuws

Tebodin verder China in met joint venture

bouwbreed Premium

den haag – BAM-dochter Tebodin heeft met het Chinese bedrijf SMEIC een consultancy en engineeringsbedrijf opgericht in Shanghai. Beide partijen tekenden gisteren de fifty-fifty joint venture overeenkomst Het nieuwe bedrijf gaat werken onder de naam Tebodin Asia Pacific. Der BAM-dochter werkte al in China voor een paar internationale klanten waaronder BMW. De joint venture geeft […]

den haag – BAM-dochter Tebodin heeft met het Chinese bedrijf SMEIC een consultancy en engineeringsbedrijf opgericht in Shanghai. Beide partijen tekenden gisteren de fifty-fifty joint venture overeenkomst Het nieuwe bedrijf gaat werken onder de naam Tebodin Asia Pacific.

Der BAM-dochter werkte al in China voor een paar internationale klanten waaronder BMW. De joint venture geeft het bedrijf de mogelijkheid zijn positie in Azië te versterken en zich toegang te verschaffen tot een groot aantal klanten in onder meer de farmaceutische, (petro)chemische en voedingsmiddelenindustrie. De verwachte omzet van Tebodin Asia Pacific bedraagt in 2005 zo�n 10 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel