nieuws

Roosendaal op winst in strijd om vestiging van outlet-center

bouwbreed Premium

den bosch – De strijd tussen de Brabantse gemeenten Roosendaal en Etten-Leur om de vestiging van een outletcenter lijkt beslist in het voordeel van Roosendaal. De provincie Noord-Brabant wil maar een van de plannen goedkeuren. Hoewel Gedeputeerde Staten pas op 20 juli de knoop doorhakken, laat het college nu al weten een voorkeur te hebben […]

den bosch – De strijd tussen de Brabantse gemeenten Roosendaal en Etten-Leur om de vestiging van een outletcenter lijkt beslist in het voordeel van Roosendaal. De provincie Noord-Brabant wil maar een van de plannen goedkeuren.

Hoewel Gedeputeerde Staten pas op 20 juli de knoop doorhakken, laat het college nu al weten een voorkeur te hebben voor Roosendaal. GS denken dat de ontwikkelingsmogelijkheden in Roosendaal beter zijn dan in Etten-Leur.

Roosendaal kwam ruim een jaar geleden het eerst met plannen voor een outletcentrum, samen met de Amerikaanse McMahon Development Groep. Een paar maanden later volgde de gemeente Etten-Leur met projectontwikkelaars Stable International en Van Hemert.

Voor Etten-Leur is de strijd nog niet gestreden. De gemeente wil de provincie tot 20 juli alsnog overtuigen van haar pluspunten.

Reageer op dit artikel