nieuws

Plan voor kustpark in zuidelijke Noordzee

bouwbreed

SLUIS – Een kustpark in de zuidelijke Noordzee, waar het goed wonen, werken en vertoeven is met nette stranden en zuiver water. Dit plan is gepresenteerd tijdens een tweedaags besloten forum in het gemeentehuis van Sluis. Vertegenwoordigers uit België, Engeland, Frankrijk en Nederland spraken over de gemeenschappelijke belangen en problemen bij het kustbeheer, zoals olievervuiling, […]

SLUIS – Een kustpark in de zuidelijke Noordzee, waar het goed wonen, werken en vertoeven is met nette stranden en zuiver water. Dit plan is gepresenteerd tijdens een tweedaags besloten forum in het gemeentehuis van Sluis.

Vertegenwoordigers uit België, Engeland, Frankrijk en Nederland spraken over de gemeenschappelijke belangen en problemen bij het kustbeheer, zoals olievervuiling, de stijging van de zeespiegel, overstromingen van de kust en de invloed van windmolenparken op zee.

Reageer op dit artikel