nieuws

Nieuwe serie Basic roldeuren voor industriële hallen

bouwbreed

barneveld – Hörmann heeft een nieuwe serie Basic roldeuren voor de industriebouw. De deuren zijn vooral bedoeld voor grote hallencomplexen met veel deuren. De constructie zorgt voor hoge functionaliteit en rendement, meldt Hörmann.

Een riemsysteem boven de latei verbindt het roldeurpantser en de achtkantige wikkelas. Dit bespaart deurprofielen. Een stevige duurzame weefselversterking garandeert de weerstand tegen zware belasting. Voor het zichtcontact zijn er aan weerszijden vier rechthoekige beglazingen. Indien gewenst kan de beglazing ook over de volle breedte worden aangebracht.

De montage van de deur vindt plaats door nieuw ontwikkelde consoles van verzinkt staal. Ze worden aan beide zijden met een flensverbinding bevestigd. Ze nemen slechts 170 millimeter in aan de lagerzijde en 280 millimeter aan de aandrijfzijde.

De maximale afmeting van de deur is 4000 x 4000 millimeter. Er zijn drie uitvoeringsvarianten. Dubbelwandig, thermisch geïsoleerd staal voorzien van een (kleur)coating, enkelwandig aluminium uitvoering HR 120, naturel of met coating en als luchtdoorlatende HR 120 aero voor hallen waar ventilatie nodig is.

Reageer op dit artikel