nieuws

Klanten tevreden met AF-erkende schilder

bouwbreed

gouda – Huiseigenaren die hun schilderwerk hebben laten doen door een AF-erkende schilder blijken daar tevreden over te zijn. Di blijkt uit onderzoek van TNS NIPO onder 600 eigenaren die de afgelopen 3 jaar schilderwerk hebben uitbesteed. Op alle categorieën – het resultaat van het schilderwerk, de deskundigheid, het nakomen van afspraken en het begeleiden […]

gouda – Huiseigenaren die hun schilderwerk hebben laten doen door een AF-erkende schilder blijken daar tevreden over te zijn. Di blijkt uit onderzoek van TNS NIPO onder 600 eigenaren die de afgelopen 3 jaar schilderwerk hebben uitbesteed.

Op alle categorieën – het resultaat van het schilderwerk, de deskundigheid, het nakomen van afspraken en het begeleiden van de schilders ter plaatse – scoort de Af-schilder hoger dan de niet erkende vakgenoot. Bijna vier op de tien kenden de AF-erkenningsregeling al voordat zij een schildersbedrijf opdracht gaven.

Uit het onderzoek blijkt verder dat mond-tot-mond reclame nog steeds van groot belang is voor het verkrijgen van nieuwe opdrachten. De helft van de mensen die een schilder nodig heeft, informeert eerst in eigen kring.

Reageer op dit artikel