nieuws

Glazen uitbouw onder hellend dak woning

bouwbreed

de meern – Een bijna volledig glazen uitbouw onder het hellende dak van een woning is te realiseren met de nieuwe Velux dakserre. De dakserre is niet echt een serre, maar in feite een combinatie van bestaande Velux dakvensters en verticale combinatie-elementen van het bedrijf. Er kan worden gekozen voor twee of drie naast elkaar […]

de meern – Een bijna volledig glazen uitbouw onder het hellende dak van een woning is te realiseren met de nieuwe Velux dakserre. De dakserre is niet echt een serre, maar in feite een combinatie van bestaande Velux dakvensters en verticale combinatie-elementen van het bedrijf.

Er kan worden gekozen voor twee of drie naast elkaar liggende tuimelvensters type GGL of met drie uitzettuimelvensters type GHL. Daaronder komen respectievelijk twee of drie verticale combinatie-elementen in een Topfinish uitvoering. Dit betekent dat het houtwerk kleurloos is geïmpregneerd en is voorzien van twee lagen blanke acryllak, aldus Velux

Reageer op dit artikel