nieuws

Geertruidenberg bouwt 950 woningen

bouwbreed

geertruidenberg – De gemeente Geertruidenberg heeft een overeenkomst gesloten met Rabo Vastgoed voor de ontwikkeling van Rivierzicht-zuid. Dat is een van de drie deelgebieden van het Dongeburgh, een nieuwbouwproject van 950 woningen op de oevers van de rivier de Donge in Geertruidenberg. In Rivierzicht-zuid komen 225 woningen. Voor alle drie de deelgebieden van Dongeburgh heeft […]

geertruidenberg – De gemeente Geertruidenberg heeft een overeenkomst gesloten met Rabo Vastgoed voor de ontwikkeling van Rivierzicht-zuid. Dat is een van de drie deelgebieden van het Dongeburgh, een nieuwbouwproject van 950 woningen op de oevers van de rivier de Donge in Geertruidenberg. In Rivierzicht-zuid komen 225 woningen.

Voor alle drie de deelgebieden van Dongeburgh heeft de gemeente Geertruidenberg nu partners gevonden, met uitzondering van 50 woningen in Rivierzicht-noord. Voor het onderdeel Heereland sloot de gemeente eerder deze maand een contract met Woningstichting Geertruidenberg (WSG).

Deelplan De Vesting wordt gerealiseerd samen met BAM Vastgoed en WSG. Naar verwachting heeft de oplevering van alle onderdelen eind 2008 plaats.

Reageer op dit artikel