nieuws

Bouwend Nederland opvolger van AVBB

bouwbreed Premium

gouda – De nieuwe bouworganisatie die volgend jaar ontstaat door de fusie van zes bouwverenigingen, gaat Bouwend Nederland heten. Dat heeft het Algemeen Verbond Bouwbedrijf (AVBB) gisteren bekendgemaakt. AVBB, Bolegbo-vok, BouwNed, Vianed, voc Betonbouw en WRI smelten samen om de belangenbehartiging voor bouwbedrijven slagvaardiger en doelmatiger te laten verlopen. “Een daadkrachtige, professionele werkgeversorganisatie in de bouw […]

gouda – De nieuwe bouworganisatie die volgend jaar ontstaat door de fusie van zes bouwverenigingen, gaat Bouwend Nederland heten. Dat heeft het Algemeen Verbond Bouwbedrijf (AVBB) gisteren bekendgemaakt.

AVBB, Bolegbo-vok, BouwNed, Vianed, voc Betonbouw en WRI smelten samen om de belangenbehartiging voor bouwbedrijven slagvaardiger en doelmatiger te laten verlopen.

“Een daadkrachtige, professionele werkgeversorganisatie in de bouw profileert de branche beter en dwingt de juiste erkenning af als belangrijke economische en sociale sector in Nederland”, laat L. Brinkman weten. De huidige AVBB-voorzitter wordt straks ook de voorman van de nieuwe bouworganisatie.

Reageer op dit artikel