nieuws

Smalle hefarm verbeterd in vorkheffer

bouwbreed

den haag – Met een motorvermogen van 45 kilowatt heft de industriële vorktruck met telescooparm TLT 35D van JCB 3,5 ton. De machinebouwer brengt de nieuwe heftruck dezer dagen op de markt. Net als de andere modellen uit de reeks Teletruk monteert de fabrikant er een hefarm op die 15 procent smaller is geworden en […]

den haag – Met een motorvermogen van 45 kilowatt heft de industriële vorktruck met telescooparm TLT 35D van JCB 3,5 ton. De machinebouwer brengt de nieuwe heftruck dezer dagen op de markt.

Net als de andere modellen uit de reeks Teletruk monteert de fabrikant er een hefarm op die 15 procent smaller is geworden en zo het zicht van de bestuurder verbetert. De arm reikt tot een hoogte van 4300 millimeter. De maximale horizontale reikwijdte is 2560 millimeter.

Volgens JCB vergemakkelijkt de nieuwe vorkheffer het verladen van vrachtwagens. De vork heft nog 2,1 ton als die 2 meter vooruit steekt. Lengte en breedte van de machine komen op respectievelijk 3000 en 1280 millimeter. De cabine is vervaardigd van type ROPS/FOPS.

Reageer op dit artikel