nieuws

Renovatiedetails met Foamglas Perinsul

bouwbreed Premium

nieuwegein – Pittsburgh Corning Nederland BV uit Nieuwegein heeft een serie aan- en verbouwdetails bij renovatie gepubliceerd. De details zijn gericht op het voorkomen van koudebruggen met Foamglas Perinsul. De serie is gemaakt in samenwerking met Adviesburo Nieman BV uit Utrecht. In de detailserie staan kant-en- klare oplossingen voor aan- en verbouwdetails. Er wordt uitleg gegeven over […]

nieuwegein – Pittsburgh Corning Nederland BV uit Nieuwegein heeft een serie aan- en verbouwdetails bij renovatie gepubliceerd. De details zijn gericht op het voorkomen van koudebruggen met Foamglas Perinsul.

De serie is gemaakt in samenwerking met Adviesburo Nieman BV uit Utrecht.

In de detailserie staan kant-en- klare oplossingen voor aan- en verbouwdetails. Er wordt uitleg gegeven over met name de f-factor en de psi-waarde die worden geëist volgens het Bouwbesluit.

In een bijbehorende leaflet zijn enkele voorbeelddetails opgenomen en de relevante eisen voor bijvoorbeeld het veel voorkomende detail aansluiting dak- opgaand werk.

Reageer op dit artikel