nieuws

\Onenigheid over reclamedoeken

bouwbreed

den haag – MegaMedium en de gemeente Den Haag hebben ruzie. Het bedrijf dat reclamedoeken maakt die worden opgehangen aan steigers bij restauratieprojecten is boos omdat de gemeente een andere partij heeft aantrok om de reclamedoeken te leveren. De doeken zijn in feite enorme advertenties waar bijvoorbeeld bier- en autofabrikanten gebruik van maken. Ze vervangen […]

den haag – MegaMedium en de gemeente Den Haag hebben ruzie. Het bedrijf dat reclamedoeken maakt die worden opgehangen aan steigers bij restauratieprojecten is boos omdat de gemeente een andere partij heeft aantrok om de reclamedoeken te leveren.

De doeken zijn in feite enorme advertenties waar bijvoorbeeld bier- en autofabrikanten gebruik van maken. Ze vervangen het materiaal dat gewoonlijk om steigers zit. Een deel van de opbrengst gaat naar het betreffende restuaratieproject.

Om de reclames te mogen ophangen is een vergunning van de gemeente nodig. MegaMedium krijgt die niet en moet met lede ogen toezien hoe Den Haag met andere partijen in zee gaat.

Reageer op dit artikel