nieuws

Nederlandse zolder maakt furore als woonruimte

bouwbreed Premium

den haag -De zolderruimte van de familie Kemperman is de winnaar van de Nationale Zolderverbouwing 2004. De zolder in het centrum van Den Haag werd omgetoverd tot een grote woonkamer van 9 bij 9 meter. Gisteren ontvingen de winnaars uit handen van de voorzitter Centrale Branchevereniging Wonen in Almere een wooncheque van 5000 euro. De […]

den haag -De zolderruimte van de familie Kemperman is de winnaar van de Nationale Zolderverbouwing 2004. De zolder in het centrum van Den Haag werd omgetoverd tot een grote woonkamer van 9 bij 9 meter. Gisteren ontvingen de winnaars uit handen van de voorzitter Centrale Branchevereniging Wonen in Almere een wooncheque van 5000 euro.

De jury, Dennis Mulder (Klussen & Wonen) en Monique van der Reijden (Dutch Style Company en Thuis op IJburg) kozen de Haagse zolder uit de 500 deelnemers aan de fotowedstrijd �De Nationale Zolderverbouwing 2004, Nederland leeft op zolder�.

De woonruimte toont de vele mogelijkheden van een zolder. Rondom de trapopgang zijn binnenwanden geplaatst. In het portaal dat zo ontstaat heeft de wasmachine en de cv-ketel een plaats gekregen. Het portaal is afgesloten met twee deuren met glazen panelen. De wedstrijd is onder anderen een initiatief van vijf merkfabrikanten van bouwproducten.

Reageer op dit artikel