nieuws

Libéma breidt Zeelandhallen uit

bouwbreed

GOES – Recreatiebedrijf Libéma uit Rosmalen neemt de Zeelandhallen in Goes over van de gemeente Goes en gaat het complex ook exploiteren. Het beurs- en evenementengebouw wordt grondig gerenoveerd en uitgebreid. Libéma gaat een derde beurshal bouwen met een oppervlakte van 5000 vierkante meter. Ook komt er een nieuw gebouw op het huidige parkeerterrein met […]

GOES – Recreatiebedrijf Libéma uit Rosmalen neemt de Zeelandhallen in Goes over van de gemeente Goes en gaat het complex ook exploiteren. Het beurs- en evenementengebouw wordt grondig gerenoveerd en uitgebreid. Libéma gaat een derde beurshal bouwen met een oppervlakte van 5000 vierkante meter. Ook komt er een nieuw gebouw op het huidige parkeerterrein met een bioscoop, een fitnesscentrum, een restaurant en een golfwinkel. Naast de Zeelandhallen legt Libéma een nieuw parkeerterrein aan met ruim 1400 plaatsen. Vanaf 2005 worden de Zeelandhallen ontsloten via een weg vanaf het nieuwe parkeerterrein, die een aantakking krijgt met de rotonde naast de A256. De totale investering bedraagt 10 miljoen euro.

Libéma exploiteert niet alleen attractieparken als Beekse Bergen, maar is ook eigenaar van beursgebouwen als de Brabanthallen in Den Bosch, de IJsselhallen in Zwolle en de Groenoordhallen in Leiden. Ook de Brabanthallen worden op dit moment uitgebreid en vernieuwd.

Reageer op dit artikel