nieuws

Koolhoven in Tilburg bouwrijp gemaakt

bouwbreed

tilburg – Na de zomer begint de Grondexploitatiemaatschappij Koolhoven met het bouwrijp maken van de Tilburgse wijk Koolhoven. In de nieuwe woonwijk komen in totaal 2000 woningen. Vanaf voorjaar 2005 worden jaarlijks 400 tot 500 huizen in aanbouw genomen. Driehonderd van de woningen worden gebouwd in particulier opdrachtgeverschap. Het bouwconsortium gaat de hele wijk aanleggen, […]

tilburg – Na de zomer begint de Grondexploitatiemaatschappij Koolhoven met het bouwrijp maken van de Tilburgse wijk Koolhoven. In de nieuwe woonwijk komen in totaal 2000 woningen. Vanaf voorjaar 2005 worden jaarlijks 400 tot 500 huizen in aanbouw genomen. Driehonderd van de woningen worden gebouwd in particulier opdrachtgeverschap. Het bouwconsortium gaat de hele wijk aanleggen, inclusief riolering, verlichting, bestrating en speelvoorzieningen.

De Grondexploitatiemaatschappij Koolhoven is een samenwerkingsverband van Triborgh Bouwontwikkeling, Rotij Bouwontwikkeling, Klok Druten en Gebroeders van Wanrooij. Koolhoven vormt het sluitstuk van de ontwikkeling van het Tilburgse stadsdeel Reeshof. Met zo�n 36.000 inwoners is Reeshof nu al een van de grootste stadsdelen van Tilburg.

Reageer op dit artikel