nieuws

Integratie Geosolutions gunstig voor Fugro

bouwbreed

leidschendam – De integratie van Thales Geosolution valt voor Fugro financieel gunstiger uit dan verwacht. De herstructuringskosten blijven volgens het ingenieursbureau uit Leidschendam beperkt tot 22 miljoen euro. De besparingen op de operationele activiteiten lopen vanaf 2005 op tot jaarlijks 40 miljoen euro. Fugro verwacht dit jaar een omzet te realiseren van ongeveer een miljard […]

leidschendam – De integratie van Thales Geosolution valt voor Fugro financieel gunstiger uit dan verwacht. De herstructuringskosten blijven volgens het ingenieursbureau uit Leidschendam beperkt tot 22 miljoen euro. De besparingen op de operationele activiteiten lopen vanaf 2005 op tot jaarlijks 40 miljoen euro.

Fugro verwacht dit jaar een omzet te realiseren van ongeveer een miljard euro. Het resultaat voor afschrijving van goodwill in de eerste helft van het jaar wordt geraamd op 21,7 miljoen euro, hetzelfde niveau als begin 2003. Tegenwind hebben de ingenieurs van de 9 procent lagere dollarkoers ten opzichte van de eerste helft vorig jaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels