nieuws

Groeiende migratie holt Paramaribo uit

bouwbreed Premium

paramaribo – De Surinaamse hoofdstad Paramaribo dreigt door sterke migratie onbewoonbaar te worden. Om te voorkomen dat de problemen onoplosbaar worden heeft de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) 250.000 dollar uitgetrokken voor een stadsontwikkelingsplan. De infrastructuur is totaal niet berekend op de sterke groei. Dit geldt eveneens voor de afwatering en de toegenomen vraag naar energie.

paramaribo – De Surinaamse hoofdstad Paramaribo dreigt door sterke migratie onbewoonbaar te worden. Om te voorkomen dat de problemen onoplosbaar worden heeft de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) 250.000 dollar uitgetrokken voor een stadsontwikkelingsplan. De infrastructuur is totaal niet berekend op de sterke groei. Dit geldt eveneens voor de afwatering en de toegenomen vraag naar energie.

Reageer op dit artikel