nieuws

GE Real Estate koopt Haslemere

bouwbreed Premium

amsterdam – Het vastgoedfonds Haslemere is overgenomen door GE Real Estate. De overnamesom kwam uit op 234,6 miljoen euro, minder dan eerder was aangekondigd. GE Real Estate wil Haslemere zo snel mogelijk van de beurs halen. De overnamesom kwam lager uit door een extra dividenduitkering. Deze is gefinancierd door de verkoop van een winkelcentrum in […]

amsterdam – Het vastgoedfonds Haslemere is overgenomen door GE Real Estate. De overnamesom kwam uit op 234,6 miljoen euro, minder dan eerder was aangekondigd. GE Real Estate wil Haslemere zo snel mogelijk van de beurs halen. De overnamesom kwam lager uit door een extra dividenduitkering. Deze is gefinancierd door de verkoop van een winkelcentrum in de Schotse stad Edinburgh.

GE Real Estate liet in april van dit jaar weten het vastgoedfonds te willen overnemen. Het bedrijf heeft inmiddels 98,8 procent van de aandelen in handen. GE Real Estate heeft de resterende aandeelhouders een bod gedaan om op die wijze alle aandelen in handen te krijgen om het fonds van de beurs te halen.

Reageer op dit artikel