nieuws

Foamglas Zonneboilers Stiebel Eltron EGS timmerwerk

bouwbreed Premium

De site van Foamglas uit Nieuwegein, www.foamglas.nl, is uitgebreid met een bestekservice voor Kompaktdaksystemen. Bij dit systeem worden drukvaste Foamglas isolatieplaten compact en met gevulde voegen volledig op de ondergrond verkleefd. Via een eenvoudige zoekstructuur op de site kan de juiste bestektekst worden gemaakt voor een specifiek project. Het gebruik van zonneboilers in de woningbouw […]

De site van Foamglas uit Nieuwegein, www.foamglas.nl, is uitgebreid met een bestekservice voor Kompaktdaksystemen. Bij dit systeem worden drukvaste Foamglas isolatieplaten compact en met gevulde voegen volledig op de ondergrond verkleefd. Via een eenvoudige zoekstructuur op de site kan de juiste bestektekst worden gemaakt voor een specifiek project.

Het gebruik van zonneboilers in de woningbouw komt nog onvoldoende van de grond, vindt SBR. De organisatie heeft in samenwerking met de Novem de website www.sbr.nl/zonneboilers gemaakt voor gemeenten, corporaties, projectontwikkelaars, aannemers en architecten. De site biedt uitgebreide informatie gericht op het ontwerp, de bouwvoorbereiding en de inbouw in nieuwbouwwoningen. De informatie sluit aan bij de dagelijkse ontwerp- en uitvoeringspraktijk en is gerangschikt in de verschillende stappen die per bouwfase moeten worden genomen.

Stiebel Eltron uit Den Bosch informeert de zakelijke bezoeker van www.stiebel-eltron.nl over onder meer warmtepompsystemen, elektrische verwarming en warmwaterbereiders. Het bedrijf geeft ook informatie over bijvoorbeeld de bedrijfsmogelijkheden van warmtepompen, de energieprestatienorm, subsidies en cursussen. De internetpagina linkt door naar het Duitse moederbedrijf.

De website www.egskozijnen.nl van kozijnenfabrikant EGS uit Apeldoorn heeft een nieuwe service. Wie een vraag heeft over timmerwerk kan door te klikken op info en EGS-Kennisnet zijn probleem voorleggen aan het complete EGS-netwerk. Binnen 48 uur volgt antwoord, zegt het bedrijf.

Reageer op dit artikel