nieuws

Dode bij sloopwerk in pand Maastricht

bouwbreed Premium

maastricht – Een 16-jarige jongen uit Epen is gisterochtend overleden na een ongeval tijdens sloopwerkzaamheden in een pand aan de Van Akenweg in Maastricht. Hij kwam onder het puin van een instortende muur terecht. Het slachtoffer was werkzaam bij het bouwbedrijf dat de verbouwing in het woonhuis uitvoert. De technische recherche en de Arbeidsinspectie onderzoeken […]

maastricht – Een 16-jarige jongen uit Epen is gisterochtend overleden na een ongeval tijdens sloopwerkzaamheden in een pand aan de Van Akenweg in Maastricht. Hij kwam onder het puin van een instortende muur terecht. Het slachtoffer was werkzaam bij het bouwbedrijf dat de verbouwing in het woonhuis uitvoert. De technische recherche en de Arbeidsinspectie onderzoeken de oorzaak van het ongeval.

Reageer op dit artikel